Сабота - Saturday
03-December-2022
04:21:51
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [132]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [77]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [136]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Друго - Other » Кочански матуранти 1964 г.
Група кочански гимназијалци од првата генерација од обновената гимназија „Љупчо Сантов“, сликани на матурската вечер во јуни 1964 година во ресторанот на хотелот „Турист“ во Кочани. Од лево на десно: Јордан Минов (Шумадинец), Павле Романов, Тодор Стојанов (Цуцуло), Стојчо Спасов, Благој Зашов и Лазар Веселинов.
Видено - Views: 368 | Димензии - Dimensions: 1393x1047px/193.9Kb
Дата - Date: 13-November-2018 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2022
Create a free website with uCoz