Понеделник - Monday
24-June-2024
18:15:52
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата

Оваа веб-страница содржи стари фотографии и видео снимки од некогашно Кочани. Главно се работи за фотографии од нашите домашни албуми, а некои се изработени наменски од фотографи кои активно се занимавале со оваа професија.

Фотографиите се поделени во категории, според тоа што е прикажано на нив.

Благодарност за љубезноста до сите оние кои отстапија дел од своите семејни збирки фотографии за да се најдат овде пред вас. Фотографиите можете да ги видите со клик на менито Фото албуми. Регистрирајте се како корисник ако сакате да ги видите фотографиите со максимална резолуција.

Доколку имате стара фотографија од Кочани или поврзана со некаква активност од него, а која би сакале да ја видат сите заинтересирани, можете сами да ја закачите на оваа веб-страница откако ќе се регистрирате. Исто така, можете да оставите ваш коментар во врска со некоја од веќе објавените фотографии. Благодариме!* * *

This website contains old photos and videos of Kočani, mainly from our private photo albums, and some are made purposefully by photographers who were actively engaged in this profession.

All photographs are divided into categories, accordingly to what they represent.

Thanks for kindness to all those who borrowed us a part of their collections to be found here, in front of you. These photos can be seen by clicking on the Photo album button. Please register as a user to view photos with maximum resolution.

If you have an old photograph of Ko
čani, or any activity related to it, you can upload it after registration. Also, you can leave your comments about some of the published photographs. Thanks!

Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2024
Create a free website with uCoz