Недела - Sunday
22-Октомври - October-2017
09:19:47
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [71]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [89]
Спорт - Sport [156]
Култура - Culture [78]
Личности - Persons [70]
Друго - Other [124]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Личности - Persons » Јордан Манов - Ѓавол
Јордан Манов е еден од најистакнатите спортски работници во Кочани. Тој е еден од најзаслужните за развојот на гимнастиката, но раководел и со оркестарот при друштвото за телесно воспитување “Партизан“. Почина во 1974 година
Видено - Views: 222 | Димензии - Dimensions: 398x480px/20.7Kb
Дата - Date: 16-Јули - July-2013 | Додадено од - Added by: Aleksandra
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16Next »

Вкупно коментари - Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да остават коментари.

Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2017
Create a free website with uCoz