Вторник - Tuesday
19-November-2019
17:45:57
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [165]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Личности - Persons » Стојан Димов - Шипо
Стојан Димов - Шипо беше еден од фудбалерите на ФК “Осогово“ кој играше на халф линијата во 50-те и 60-те години
Видено - Views: 290 | Димензии - Dimensions: 1005x1484px/176.8Kb
Дата - Date: 29-November-2015 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 5.0/1

« Previous  | 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz