Сабота - Saturday
15-August-2020
14:21:24
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Спорт - Sport » ФК “Осогово“ - 1969 год.
Екипата на ФК “Осогово“ на подоготвки во Пробиштип, од лево на десно стојат: Божиќ (тренер), Балдазаров, Лазаров, Донев, Коцев, Павлов, Атанасов, Спасов, Иванов, Јовановски; клечат - Петров, Ефремов, Мантов, Андонов, Минов, Миланов, Михајлов. Клубот се натпреваруваше во Македонската фудбалска лига и на крајот од првенството 1969/70 имаше ист број бодови како седмопласираниот Караорман, но поради послабата гол разлика се најде ма 9. место на табелата - 1969 год.
Видено - Views: 259 | Димензии - Dimensions: 1001x621px/202.4Kb
Дата - Date: 12-April-2015 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 5.0/1


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2020
Create a free website with uCoz