Вторник - Tuesday
21-March-2023
02:19:40
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [132]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [77]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [136]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Спорт - Sport » ФК „Осогово“ - 1958 г.
Пред натпреварот на ФК „Осогово“ со ФК „Вардар“ од Неготино (3:2) по кој центархалфот Кемал Абазов се иселил во Турција. Од лево на десно: Абазов, Чак`ров, Коњевиќ, Марков, Шкларевиќ, Ковачевиќ, Костовски, Димов, Чурев, Крчев, Иванов и Штериов. - 1958 година
Видено - Views: 408 | Димензии - Dimensions: 1454x785px/122.7Kb
Дата - Date: 18-December-2018 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2023
Create a free website with uCoz