Вторник - Tuesday
21-March-2023
02:56:33
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [132]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [77]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [136]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Спорт - Sport » ФК „Осогово“ - 1956 г.
Екипата на ФК „Осогово“ во периодот кога се натпреварувала во тогашната Четврта фудбалска зона и го освоила третото место зад „Беласица“ и „Кожув“. од лево на десно: Алексиев, Чак`ров, Марков, Кузмановски, Пеливанов, Ј. Беличев, Петров, Милованов, Ковачевиќ, Димов и Иванов - 1956 година.
Видено - Views: 421 | Димензии - Dimensions: 1516x776px/151.7Kb
Дата - Date: 19-December-2018 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2023
Create a free website with uCoz