Сабота - Saturday
15-August-2020
15:11:58
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Кочани - Kocani » Кочани - 1978 година
Поранешната стоковна куќа “Скопје“, сегашен Шопинг центар, пред кој не е изграден денешниот мост. Се гледа испустот за вода од подземниот канал на хидросистемот “Брегалница“, што за кочанци претставуваше убаво освежување во врелите летни денови. Сега испустот се наоѓа над градскиот пазар, кај ОУ “Раде Кратовче“. - 1978 година
Видено - Views: 347 | Димензии - Dimensions: 449x359px/47.4Kb
Дата - Date: 02-November-2012 | Added by: Aleksandra
Рејтинг - Rating: 4.5/2


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2020
Create a free website with uCoz