Сабота - Saturday
15-August-2020
15:04:52
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Кочани - Kocani » Кочани - 1977 година
Поранешни објекти во центарот на Кочани кои веќе не постојат. На ова место кај полусрушената куќа сега е Шопинг центарот (поранешна стоковна куќа “Скопје“), а на местото на зградата која исто така е срушена сега се наоѓаат белите згради од Трговскиот центар, познат како блок “Б“. На местото каде што десно се кледа покрив од куќа, сега се скалите во непосредна близина на фонтаната во Трговскиот - 1977 година
Видено - Views: 366 | Димензии - Dimensions: 1293x798px/420.1Kb
Дата - Date: 02-November-2012 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 4.5/2


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2020
Create a free website with uCoz