Сабота - Saturday
23-September-2023
12:49:44
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [132]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [77]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [136]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Земјоделство - Agriculture » Оризни ниви - Rice fields
Кочанското поле засеано со ориз - април 1982
Видено - Views: 722 | Димензии - Dimensions: 1091x653px/368.8Kb
Дата - Date: 12-November-2010 | Added by: Балканец
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 5.0/2

« Previous  | 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2023
Create a free website with uCoz