Сабота - Saturday
15-August-2020
15:32:41
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Спорт - Sport » ФК „Осогово“ 1972 год. - FC Osogovo
ФК “Осогово“ во Македонска лига, сезона 1971/72 година.
Состав: Диневски (тренер), Малинов, Балдазаров, Јанкуловски, Стаменковиќ, Јорданов, Абазов, Ефремов, Данилов, Тодоров, Стојановски, седат: Божинов, Ефтимов, Андонов, Атанасов, Ѓорѓиев, Минов, Мантов, Јовановски.
На крајот од првенството “Осогово“ со 27 поени беше на тринаесеттото место на табелата.
Видено - Views: 639 | Димензии - Dimensions: 1567x714px/584.3Kb
Дата - Date: 16-November-2010 | Added by: Балканец
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 3.7/3


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2020
Create a free website with uCoz