Сабота - Saturday
19-October-2019
08:45:35
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [128]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [41]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [165]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Објекти - Buildings » Пониква - 80-ти години
Воените објекти на Пониква во периодот кога се уште се користеа за т.н. предвојничка обука. Зимскиот рекреативен центар само што заживуваше со изградбата на пионерското одморалиште што се гледа во позадина - средина на 80-ти години
Видено - Views: 323 | Димензии - Dimensions: 1081x732px/178.3Kb
Дата - Date: 05-January-2014 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 4.0/1


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz