Вторник - Tuesday
21-March-2023
02:54:39
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [132]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [77]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [136]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Објекти - Buildings » Народна банка - 60-ти години
Зградата на некогашната Народна банка на ул. „Кеј на Револуцијата“. Подоцна заедно со доградбата од предната страна стана Служба за општествено книговодство (СОК), потоа простории на „Македонска банка“, за најпосле да бидат сместени канцеларии на Централен регистер и Управа за јавни приходи - 60-ти години
Видено - Views: 337 | Димензии - Dimensions: 1379x965px/166.0Kb
Дата - Date: 02-November-2019 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 1.0/1

« Previous  | 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2023
Create a free website with uCoz