Сабота - Saturday
19-October-2019
08:50:46
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [128]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [41]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [165]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Објекти - Buildings » Кула 1981 - The Turkish tower 1981
Старата турска кула за време на обновувањето
Видено - Views: 469 | Димензии - Dimensions: 662x784px/349.7Kb
Дата - Date: 12-November-2010 | Added by: Балканец
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 4.0/1


Total comments: 3
+1   Spam
2 Zoran Belicev   (27-December-2011 10:43:03)
kulata se renovire znaci e od 1981 godina

0   Spam
3 Aleksandra   (27-December-2011 22:55:34)
Благодарам на забелешката, направена е исправката за годината.

0   Spam
1 Zoran Belicev   (27-December-2011 10:40:45)
ovaa slika ne e od 1975 mojata kuka se gleda a napravena e 1978

Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz