Сабота - Saturday
19-October-2019
08:44:18
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [128]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [41]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [165]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Настани - Events » Ресторан „Пролет“ - 40-ти год.
Музиката за танго на бетонската плоча во некогашниот ресторан градина „Пролет“ била еден од урбаните начини за културно-забавно воздигнување, но и за запознавање меѓу младите и раѓање нова љубов, од која произлегле и нови генерации на Кочани. За среќа ресторанот под исто име постои и денес, иако плочата меѓу него и објектот на некогашната Народна банка одамна ја нема. - 40-ти години
Видено - Views: 76 | Димензии - Dimensions: 2464x1442px/819.5Kb
Дата - Date: 17-November-2018 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz