Сабота - Saturday
15-August-2020
15:19:35
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Настани - Events » Пред марш до гробот на Тито - 1981
Неколку години по смртта на маршалот на СФРЈ, Јосип Броз Тито, вообичаено беше да се организираат маршеви до неговиот гроб во Белград, за да се стигне на годишнината од смртта на 4 мај. Ова е фотографија на група младинци-спортисти од Кочани пред самото тргнување, на положување цвеќе на бистите на Љупчо Сантов и Раде Кратовче во паркот во Кочани. Од лево: Валентин Крушарев, Владо Андов, Љупчо Тренчев и Ѓорѓи Катмеров - април 1981 година
Видено - Views: 217 | Димензии - Dimensions: 600x425px/115.1Kb
Дата - Date: 21-February-2015 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2020
Create a free website with uCoz