Сабота - Saturday
28-November-2020
02:22:06
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Настани - Events » Парада 1958 год.
Првомајска парада на просторот кај Мултикултурниот центар
Видено - Views: 423 | Димензии - Dimensions: 867x705px/229.5Kb
Дата - Date: 12-November-2010 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 5.0/1


Total comments: 2
0  
1 Katica   (13-June-2011 13:41:42) [Внесување]
paradata po povod 25 Maj rodendenot na drugarot TITO ne e 1951 godina ,zatoa sto na ednatya od slikite sum jas ,arpdena sum 1952 godina,sigurno ke e 1958 godina.
Pozdrav,

0  
2 Aleksandra   (13-June-2011 15:09:26) [Внесување]
Во ред, прифаќам дека е можна грешка во годината кога е направена фотографијата бидејќи имаше неколку слични без обележана година. Благодарам на сугестијата.

Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2020
Create a free website with uCoz