Сабота - Saturday
15-August-2020
15:21:14
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Кочани - Kocani » Кочани 1970 год. - Kocani, 1970
Центарот на Кочани, кај некогашниот хотел “Турист“, фотографирано од зградата на Електродистрибуција.
Видено - Views: 462 | Димензии - Dimensions: 1006x718px/549.3Kb
Дата - Date: 12-November-2010 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 5.0/2

« Previous  | 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 [131] |  Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2020
Create a free website with uCoz