Четврток - Thursday
22-October-2020
10:40:59
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [131]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [74]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [45]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [167]
Култура - Culture [81]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Кочани - Kocani » Кај триаголникот (некаде околу 1970 година...)
Сликано од кај зградата на Стопанска банка
Видено - Views: 490 | Димензии - Dimensions: 1024x693px/410.2Kb
Дата - Date: 16-November-2010 | Tags: Кочани, кочанска, Kocani, центарот, река | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 5.0/2


Total comments: 2
0  
1 Vanco   (05-January-2011 15:46:05) [Внесување]
Fotografijata za koja e kazano deka poteknuva nekade okolu 1970 god. e uste postara bidejki ne se gleda zgradata vo koja e segasno BOROVO.taa e sigurno okolu 1960 god.(ne postara od 1960)

-1  
2 Aleksandra   (05-January-2011 17:45:05) [Внесување]
Веројатно си во право... јас не бев многу сигурна за периодот кога е направена фотографијата, па затоа ставив така отрпилика... благодарам на забелешката!

Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2020
Create a free website with uCoz