Четврток - Thursday
27-Април - April-2017
21:51:19
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [71]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [89]
Спорт - Sport [156]
Култура - Culture [78]
Личности - Persons [70]
Друго - Other [124]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Личности - Persons » Иван Иванов - Балаш
Иван Иванов - Балаш беше претседател на Извршниот совет на Општина Кочани во периодот 1982/83 година, долгогодишен директор на индустријата “Руен“ и пратеник во Собранието на Република Македонија во првиот состав опд 1991 до 1994 година.
Видено - Views: 288 | Димензии - Dimensions: 206x274px/31.2Kb
Дата - Date: 14-Февруари - February-2013 | Додадено од - Added by: Aleksandra
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Вкупно коментари - Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да остават коментари.

Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2017
Create a free website with uCoz