Сабота - Saturday
19-October-2019
09:10:52
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » Останато - Other videos

Коце Ефремов - БК “Спартак“ 1993 г.

00:05:11
Views: 4 Added by: Aleksandra Aleksandra 
Entry description:

Победа со туш на борачот Коце Ефремов од БК “Спартак“ - Кочани против Мирослав Спирковски од БК “Вардар“ - Скопје - 04.04.1993

Year: 1993
Language: македонски
Video runtime: 00:05:11
Author: Staro Kocani
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz