Сабота - Saturday
19-October-2019
08:35:51
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » Останато - Other videos

Штафета на младоста - 1982 г.

00:04:26
Views: 6 Added by: Aleksandra Aleksandra 
Entry description:

Голем народен собир на плоштадот “Маршал Тито“ по повод дочекот на штафетата на младоста - април 1982 година. Во вториот дел од снимката е положување цвеќе на бистите на Љупчо Сантов и Раде Кратовче во градскиот парк од ученици од тогашното ОУ “Моша Пијаде“ (денес “Св. Кирил и Методиј“) по повод 25 мај - Денот на младоста и приемот во пионерската организација. На крајот е свеченост и прием во поранешната касарна “Гоце Делчев“ во Кочани по повод 22 декември - Денот на ЈНА.

Year: 1982
Video runtime: 00:04:26
Author: Staro Kocani
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz