Сабота - Saturday
19-October-2019
08:34:07
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » ТВ емисии - TV shows

Оперета „Наталка Полтавка“

01:05:11
Views: 3 Added by: Aleksandra Aleksandra 
Entry description:

Снимка од оперетата во два чина „Наталка Полтавка“ од Николај Лисенко. Во нејзината реализација учествуваа Домот на културата “Бели мугри“ и основното музичко училиште „Стеван Мокрањац“ (денешно „Ристо Јуруков“) од Кочани. - 1976 година

Year: 1976
Language: Македонски
Video runtime: 01:05:11
Author: Staro Kocani
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz