Среда - Wednesday
27-October-2021
11:49:07
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » ТВ емисии - TV shows

Жетва на ориз во Кочани (1978)

Views: 1 Added by: Aleksandra
Entry description:

Земјоделска емисија посветена на жетвата и проблемите со откупот и пласманот на оризот. Во емисијата со свои изјави учествуваат Ванчо Гицов, директор на ЗИК „Кочанско Поле“, Јовица Николиќ, раководител на Станицата за унапредување на индивидуалното земјоделство, земјоделец од Кочани, Јордан Зафиров од Институтот за ориз и Бранко Балтовски од фирмата Агрохемија. Снимена во октомври 1978 година на полињата во атарот на Кочани.

Year: 1978
Language: македонски
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2021
Create a free website with uCoz