Среда - Wednesday
27-October-2021
11:53:52
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » ТВ емисии - TV shows

Глигор Чемерски - Споменик на слободата - Кочани

Views: 1 Added by: Aleksandra
Entry description:

Извадок од емисијата „Топла земја“ посветена на творештвото на академскиот сликар Глигор Чемерски, кој е автор и на мозаикот на Споменикот на слободата во Кочани. Снимено во 1987 година.

Year: 1987
Language: македонски
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2021
Create a free website with uCoz