Понеделник - Monday
08-August-2022
18:22:21
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » Музички спот - Music video

Олгица Андонова (Паковска) - Елегија

Views: 1 Added by: Aleksandra
Entry description:

Олгица Андонова - Паковска, како млада пејачка од Кочани за продукцијата на тогашното Радио Скопје, ја сними оваа песна во 1974 година. Спотот е снимен за Телевизија Скопје во јули истата година.

Language: Русский
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2022
Create a free website with uCoz