Понеделник - Monday
08-August-2022
16:40:53
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » Музички спот - Music video

„Ќе сонам“ - Олгица Андонова

Views: 1 Added by: Aleksandra
Entry description:

Олгица Андонова (Паковска) како млада пејачка од Кочани, за продукцијата на тогашното Радио Скопје ја сними оваа песна во 1973 година, како македонска преработка на шпанскиот (каталонски) хит „Què Pass Aquí?“. Набргу следуваше и снимка за Телевизија Скопје за емисијата „Есен на љубовта“.

Year: 1973
Language: македонски
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2022
Create a free website with uCoz