Сабота - Saturday
19-October-2019
08:41:06
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » ТВ емисии - TV shows

Распеани Кочанчани

00:28:12
Views: 6 Added by: Aleksandra Aleksandra 
Entry description:

Емисија на поранешната Телевизија Скопје снимена во 1973 година со ансамблот за староградски песни на Домот на културата „Бели мугри“ - Кочани.

Year: 1973
Video runtime: 00:28:12
Author: Staro Kocani
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz