Сабота - Saturday
15-December-2018
01:46:16
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [128]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [96]
Спорт - Sport [159]
Култура - Culture [79]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [133]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Спорт - Sport » ФК “Осогово“ - 1961 г.
Дел од членовите на екипата на ФК “Осогово“ која се натпреварувала во Штипскиот потсојуз и со 23 бодови убедливо го освоила првото место, па наредната играла во повисок ранг - Македонска лига. Од лево стојат: Симеонов, Сократ, Б. Калапчија, Ѓорѓи Наунов, Киро Коцев, Менду Мемедов, Ацо Милутинов, Јордан Беличев - Шишко, Бугагијата; клечат: Војо Петров - Диди, Симеон Беличев, Миле Стојанов, Веселин Веселински, Варелов, Апостол Крчев - 1961 год.
Видено - Views: 118 | Димензии - Dimensions: 1519x1025px/197.9Kb
Дата - Date: 26-December-2015 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16Next »

Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz