Сабота - Saturday
15-December-2018
01:52:07
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [128]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [96]
Спорт - Sport [159]
Култура - Culture [79]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [133]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Настани - Events » Првомајска парада - 50-ти години
Парадите по повод 1 Мај - Денот на трудот биле можност да се покажат достигнувањата во сите области од општествениот живот, но и за меѓусебно дружење на жителите на Кочани - 50-ти години
Видено - Views: 79 | Димензии - Dimensions: 933x611px/181.8Kb
Дата - Date: 08-February-2016 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz