Четврток - Thursday
21-February-2019
23:54:14
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [128]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [165]
Култура - Culture [80]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Настани - Events » Олимписки факел - 1984 год.
Олимпискиот факел за Олимписките игри во Сараево помина и низ Кочани. На терасата на поранешниот хотел “Турист“ (над продавницата “Корзо’) беше одржан поздравен говор од страната на Киро Велев, претседаѕел на ОК на ССМ - 1984 год.
Видено - Views: 99 | Димензии - Dimensions: 1584x996px/119.1Kb
Дата - Date: 28-February-2015 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz