Четврток - Thursday
27-Април - April-2017
21:46:45
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [71]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [89]
Спорт - Sport [156]
Култура - Culture [78]
Личности - Persons [70]
Друго - Other [124]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Личности - Persons » Љупчо Пандиловски
Љупчо Пандиловски, (покрај Стево Теодосиевски) е уште еден голем музичар на македонската сцена на народната музика кој потекнува од Кочани. Беше долгогодишен шеф на народниот оркестар на поранешната Радио Телевизија Скопје. Роден е во 1926 година во Кочани, а во 1946 година заедно со семејството се преселува во Скопје. Почина во 1990 година.
Видено - Views: 82 | Димензии - Dimensions: 388x692px/59.4Kb
Дата - Date: 05-Јули - July-2015 | Додадено од - Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13Next »

Вкупно коментари - Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да остават коментари.

Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2017
Create a free website with uCoz