Сабота - Saturday
19-October-2019
08:37:21
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » Музички спот - Music video

Ансамбл “Бели мугри“ - Кочани - “Страхиле, страшен војводо“

00:03:27
Views: 1 Added by: Aleksandra Aleksandra 
Entry description:

Песната “Страхиле, страшен војводо“ во изведба на ансамблот “Бели мугри“ од Кочани - 1985 година

Year: 1985
Language: Македонски
Video runtime: 00:03:27
Author: Staro Kocani
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz