Вторник - Tuesday
21-March-2023
02:53:40
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » ТВ емисии - TV shows

Охридски староградски средби - Ванчо Ампов и Димче Спасов

00:01:33
Views: 3 Added by: Aleksandra Aleksandra 
Entry description:

Настап на ансамблот за староградски песни на ЦК “Бели мугри“ на манифестацијата Охридски староградски средби. Поговорки во дијалошка форма кажуваат Ванчо Ампов и Димче Спасов - крај на 80-ти години

Year: 1986
Actors: Ванчо Ампов, Димче Спасов
Language: Македонски
Video runtime: 00:01:33
Author: Staro Kocani
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2023
Create a free website with uCoz