Петок - Friday
03-February-2023
08:17:51
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » ТВ емисии - TV shows

„Движи се да не заборавиш да одиш“ - Пониква (23.10.1978 год.)

00:30:04
Views: 2 Added by: Aleksandra
Entry description:

Емисија „Движи се да не заборавиш да одиш“ на поранешната Телевизија Скопје (денес МРТВ) снимена во октомври 1978 година на Пониква. Во емисијата со свои изјави учествуваат д-р Ѓорѓи Марков, Симеон Христов, Слаѓана Петровска (Тасева), Тодор Симов, Борис Наков и ученици планинари.

Video runtime: 00:30:04
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2023
Create a free website with uCoz