Петок - Friday
22-June-2018
16:17:06
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Почетна - Main » Video » ТВ емисии - TV shows

Оперета “Бегалка“ - 1986 г.

Views: 5 Added by: Aleksandra Aleksandra 
Entry description:

Изведба на оперетата во три чина “Бегалка“, на текст од Васил Иљоски, а во изведба на Домот на културата „Бели мугри“ од Кочани - 1986 година

Year: 1986
Language: Македонски
Author: Staro Kocani
Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz