Вторник - Tuesday
16-January-2018
15:59:32
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Video | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Home » Video » Музички спот - Music video

Ме побаруваш ти - Олгица Паковска (Андонова) и Мане Колев

Views: 1 Added by: Aleksandra Aleksandra 
Entry description:

Видео снимката е направена во студиото на поранешната ТВ Скопје (денес МТВ) кон крајот на 80-те.

Language: македонски
Author: Staro Kocani
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz