Вторник - Tuesday
20-February-2018
08:44:56
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [71]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [90]
Спорт - Sport [158]
Култура - Culture [79]
Личности - Persons [72]
Друго - Other [124]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Стопанство - Economy » ATOM - Кочани - крај на 80-ти
Дел од возниот парк на поранешниот “Автотранспорт“, односно “АТОМ“ беа и препознатливите камиони “сканија“. Прво беа во сина боја, а подоцна бели и ги имаше неколку стотини на број, возеа низ цела Европа и Блискиот Исток. - крај на 80-ти години
Видено - Views: 97 | Димензии - Dimensions: 2000x1310px/232.4Kb
Дата - Date: 04-January-2015 | Додадено од - Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11Next »

Вкупно коментари - Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да остават коментари.

Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz