Петок - Friday
23-February-2018
17:10:00
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [71]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [90]
Спорт - Sport [158]
Култура - Culture [79]
Личности - Persons [72]
Друго - Other [124]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Спорт - Sport » Кочански соколи 1939 година
Кочанските соколи пред настап на слет во Куманово. Од лево на десно (стојат): Ефрем ?, Дафина Арсова, Славка Ласкова, Костадинка Крушарева, Лефтерка Ангелова, Вера Попова, Блашка Тодорова, Нада Спирова, Захарија Тодорова и Коце Манев. Зад нив стојат: Митко Тодоров, Тодор Минов и Крум Апосотолов. Во долниот ред се: Јордан Арсов, Деница Иванова и Крум Цеков. - 06.11.1939 година
Видено - Views: 118 | Димензии - Dimensions: 1006x673px/105.7Kb
Дата - Date: 09-December-2013 | Додадено од - Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Вкупно коментари - Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да остават коментари.

Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz