Сабота - Saturday
21-April-2018
06:37:48
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [90]
Спорт - Sport [158]
Култура - Culture [79]
Личности - Persons [72]
Друго - Other [125]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Спорт - Sport » ФК “Југ“ - 1939 година
Помеѓу двете светски војни во Кочани имало неколку фудбалски екипи кои работеле под различни имиња: “Витез“, “Хајдук“, “Југ“, “Младина“ и други. На оваа фотографија е екипата на ФК “Југ“ (од лево): Б. Зако, Ибраимов (везирката), В. Арсов (мачето), непознато воено лице, Митко Теодосиев (есапо), Ацо (србинот), Лазар Јанков (тиквешо), Т. Кузманов (чибуко) (клечат): Наум Манов (Унчо), Мише (албатино) и Анче Крушаров - 1939 година
Видено - Views: 150 | Димензии - Dimensions: 1601x1040px/431.4Kb
Дата - Date: 02-April-2013 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz