Четврток - Thursday
24-May-2018
20:09:03
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [90]
Спорт - Sport [158]
Култура - Culture [79]
Личности - Persons [72]
Друго - Other [125]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Спорт - Sport » ФК „Торпедо“ - 1975 година
Екипата на ФК “Торпедо“ се натпреваруваше во штипскиот потсојуз од 1970 до 1977 година. На фотографијата (стојат од лево на десно): Петар Арсов (претседател), Димитров, Митев, Заов, Јорданов, Чаршавски, Јовановски; клечат: Костадинов, Марков, Павлов, Цветанов и Ангелов. На натпреварот за купот на “Вечер“ во 1975 година “Торпедо“ ја победи екипата на “Бор“ (од Бор, Србија) со 2:1.
Видено - Views: 120 | Димензии - Dimensions: 1508x914px/567.2Kb
Дата - Date: 29-November-2012 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 2.0/1


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz