Вторник - Tuesday
16-January-2018
16:23:34
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [71]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [90]
Спорт - Sport [158]
Култура - Culture [79]
Личности - Persons [72]
Друго - Other [124]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Култура - Culture » „Доминго росос“
Групата “Доминго росос“ е формирана во 1960 година и исполнува мексиканска музика под влијание на филмските хитови од тој период. Почетната четворка ја сочинувале: Борис Манчев - Калапчијата, ритам гитара, Ванчо Арсов - Лорто, соло гитара, Никола Андонов - Коњалија, ритам гитара и Марија Петкова, вокален солист. - (фото 17.03.1961 г.)
Видено - Views: 123 | Димензии - Dimensions: 1650x835px/790.0Kb
Дата - Date: 13-October-2012 | Додадено од - Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Вкупно коментари - Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да остават коментари.

Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz