Среда - Wednesday
26-Април - April-2017
03:11:08
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [71]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [89]
Спорт - Sport [156]
Култура - Culture [77]
Личности - Persons [70]
Друго - Other [124]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Кочани - Kocani » Кај градскиот пазар - 70-ти години
Поглед на дел од Кочани што веќе не постои. Фотографијата е кај градскиот пазар, на излезот кон улицата “14 македонска бригада“. Сега тука е пробиена улицата “Цар Самоил“.
Видено - Views: 162 | Димензии - Dimensions: 600x830px/131.7Kb
Дата - Date: 14-Септември - September-2014 | Додадено од - Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0

« Previous  | 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12Next »

Вкупно коментари - Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да остават коментари.

Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2017
Create a free website with uCoz