Четврток - Thursday
21-February-2019
23:42:13
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [128]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [73]
Разгледници - Postcards [32]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [98]
Спорт - Sport [165]
Култура - Culture [80]
Личности - Persons [73]
Друго - Other [134]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Друго - Other » Работници-ученици како матуранти - 1959 г.
Некогаш и се работеше и се завршуваше училиште. Ова е фотографија од специјалната паралелка на работници-ученици како матуранти на патување во Белград - 06.05.1959 година
Видено - Views: 135 | Димензии - Dimensions: 810x555px/115.1Kb
Дата - Date: 29-March-2015 | Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View the photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Total comments: 0
Само регистрирани корисници можат да оставаат коментар - Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2019
Create a free website with uCoz