Вторник - Tuesday
20-February-2018
09:03:24
 
СТАРО КОЧАНИ
OLD KOČANI
 
Добредојде кочанско гостинче! | RSSПочетна - Main | Фото албум - Photo Albums | Регистрација - Registration | Пријави се - Login
Мени на страницата
Категории
Кочани - Kocani [127]
Стари фотографии од градот - Old photos of the city
Објекти - Buildings [71]
Разгледници - Postcards [31]
Знаменитости - Monuments [7]
Стопанство - Economy [36]
Земјоделство - Agriculture [13]
Настани - Events [90]
Спорт - Sport [158]
Култура - Culture [79]
Личности - Persons [72]
Друго - Other [124]
Уметност - Art [56]
Почетна - Main » Фото албум - Photo album » Друго - Other » Матуранти “Љупчо Сантов“ - 1964 г.
Првата генерација матуранти во гимназијата “Љупчо Сантов“ - 1964 година
Видено - Views: 119 | Димензии - Dimensions: 916x611px/113.3Kb
Дата - Date: 15-September-2014 | Додадено од - Added by: Aleksandra
Види ја фотографијата во реална големина - View photo in real size
Рејтинг - Rating: 0.0/0


Вкупно коментари - Total comments: 1
0   Spam
1 Благој Зашов   (25-September-2014 08:26:27)
Ова е само класот б од Првата генерација матуранти од обновената кочанска гимназија. Класен раководител ни беше проф. Славчо Васев. Годинава оваа генерација прослави 50 години од матурирањето. Беа присутни 35. Дел од овие матуранти се починати, а дел од различни причини не можеа да присуствуваат.

Само регистрирани корисници можат да остават коментари.

Only registered users can add comments.
[ Регистрација - Registration | Пријави се - Login ]
Посетете - Visit:
Кочани низ музика -
Kocani music files
Oпштина Кочани -
Municipality of Kocani
Контакт - Contact
Име и презиме - Sender's name *:
Вашиот e-mail - Sender's e-mail *:
Субјект на пораката - Message subject:
Текст на пораката - Message text *:
Оценете го сајтот - Site rating:

Copyright OLD KOCANI © 2018
Create a free website with uCoz